Avís legal

>
Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: TUGUES SALDES, SL
NIF: B25709353
Adreça: Avenida Prat de la Riba, 40 – 25008 – Lleida – LLEIDA
Telèfon: 973090909
Email: clinicasomriu@gmail.com
Registre Mercantil de Lleida: Inscrito el 15/06/2010. Tomo: 1234, Folio: 190, Sección: 8, Hoja Registral: 24626, Inscripción: 1

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.clinicadentalsomriu.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre TUGUES SALDES, SL  i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb TUGUES SALDES, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de TUGUES SALDES, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de TUGUES SALDES, SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

TUGUES SALDES, SL  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

TUGUES SALDES, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de TUGUES SALDES, SL. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de TUGUES SALDES, SL () té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

Obrir el xat
1
Clínica Dental Somriu
Hola
En què podem ajudar-te?